1. Sınıflar için Oryantasyon

Uluslararası İlişkiler Bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz oryantasyon programımız 12 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Oryantasyona Uluslararası İlişkiler bölüm öğretim elemanlarının yanı sıra bölüm sekreteri Elif Görür ve Öğrenci İşleri sorumlumuz Hüseyin Yetim de katılmıştır. Programda öğrencilerimize bölümle, öğrenci değişim programlarıyla, bölüm web sayfasıyla, dersin öğretim planıyla ve öğrenci topluluklarıyla ilgili bilgilendirme yapılmış ve hocalarımız tek tek kendilerini tanıtarak öğrencilerimize çeşitli tavsiyelerde bulunmuşlardır. Öğrencilerimize yeniden hoşgeldiniz diyor ve öğrencilik yaşamlarında başarılar diliyoruz.