Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü

Erasmus Bilgilendirme Toplantısı

Bölümümüzün davetiyle Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus Biriminden Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU tarafından Erasmus Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlknur KARAASLAN, Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat AYDIN, Dr. Öğr. Üyesi Sami Sabri TAN, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç.Dr. Cemre PEKCAN, Uluslararası İlişkiler Bölüm Erasmus Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Belma ENGİN GÜDER, Uluslararası İlişkiler Bölüm Mevlana Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Fatih ÖZKAN katılmıştır.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği toplantı verimli geçmiştir. Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah TOKATLIOĞLU'na teşekkür ederiz.