Uluslararası İlişkiler Bölümü Kalite, Akreditasyon ve Stratejik Planlama Komisyonu Toplantısı

Uluslararası İlişkiler Bölümü Kalite, Akreditasyon ve Stratejik Planlama Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Uluslararası İlişkiler Bölümü Kalite, Akreditasyon ve Stratejik Planlama Komisyonu, stratejik planın güncellenmesi ile ilgili  15 Aralık Çarşamba saat 19.00'da Microsoft Teams üzerinden bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Uluslararası İlişkiler bölüm yönetimi ve öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda, 2021-25 Stratejik Plan performans göstergeleri incelenmiş olup, 2021 için hedeflenen sayılara ne derece ulaşıldığı üzerinde durulmuştur. Göstergeler incelendiğinde hemen hepsine ulaşıldığı ya da hedeflen rakamın üstüne çıkıldığı görülmektedir. Yalnızca “girişimcilik ve inovasyon üzerine eğitim sayısı” kısmında eksiklik olduğu tespit edilmiştir. Bu konuyla ilgili aralık ayı bitmeden bir eğitim düzenlenmesi planlanmaktadır.

Ayrıca toplantıda öğrencilerin yerleştirme puanları ile ilgili de görüşülmüş ve %30 İngilizce eğitime geçilmesinin puanlarda yükseliş sağlayacağı ile ilgili hemfikir olunmuştur. 2022-23 Eğitim Öğretim yılında %30 İngilizce programa geçilmesi planlanmaktadır.